Gym

Vi er så heldige at vi disponerer gymsalen tre til fire dager i uka. Vi har vår egen idrettspedagog som leder gruppene. Ofte er barna inndelt i aldersgrupper som har sin faste dag de har gym .

Det er mange forskjellige aktiviteter og det veksler mellom leker, tilrettelagte aktiviteter og øvelser og frilek.

Gjennom gym får barna viktige erfaringer med egen kropp. Som rammeplanen sier: «Gjennom kroppslig aktivitet lærer barn verden og seg selv og kjenne»

I tillegg til det fysiske gir gym også erfaringer i sosialt samspill med andre barn. Det er mye sosial trening i å forholde seg til med regler som skal følges, turtaking og samarbeid.

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_get_unapproved_comment_author_email() in /customers/b/7/9/dnvbarnehage.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:1376 Stack trace: #0 /customers/b/7/9/dnvbarnehage.no/httpd.www/wp-content/themes/twentytwelve/page.php(25): comments_template('/comments.php', true) #1 /customers/b/7/9/dnvbarnehage.no/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(77): include('/customers/b/7/...') #2 /customers/b/7/9/dnvbarnehage.no/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/b/7/...') #3 /customers/b/7/9/dnvbarnehage.no/httpd.www/index.php(17): require('/customers/b/7/...') #4 {main} thrown in /customers/b/7/9/dnvbarnehage.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 1376