Markeringer høsten 2019 / Markings Autumn 2019

Halloween

For første gang så markerte vi Halloween i barnehagen. Dette var ikke en feiring men en markering for å bli kjent med denne tradisjonen som mer og mer har kommet for å bli i Norge. Alle avdelingene hadde en aktivitet med barna og det ble mange fine utskårede gresskar. De eldste barna, Blåbærtua og Tyttebærtua, hadde også en samling hvor vi ble bedre kjent med hva halloween er. Vi snakket om hva man gjør på halloween og vi så på pynt og noen bilder og en liten tegnefilm om halloween. Det var veldig spennende.

This was the first time we marked Halloween in kindergarten. This was not a celebration but a marking, in order to get acquainted with a tradition that has come to stay in Norway. All the departments had an activity with the children and there were many fine carved pumpkins. The oldest children, Blåbærtua and Tyttebærtua, also had a circletime where we became more familiar with Halloween. We talked about what one does at Halloween, we looked at decorations, some photos and a little cartoon.  It was very exciting.