Markeringer høsten 2019 / Markings Autumn 2019

FN-dagen

Vi startet høsten med markering av FN-dagen som var for de eldste barna i barnehagen, 4 og 5-åringene. Vi fargela FN-flagget og hadde en samling hvor vi snakket om hva FN er og hva de jobber med. Vi snakket også om barnas rettigheter, så på filmen “Lille dråpe” om det å hjelpe hverandre, vi så på bilder og sang «Morgendagens søsken, «Barn av regnbuen» og så avsluttet vi med «Bli med-sangen» hvor alle barna danset med. Maxi-jentene fremførte også «Vi-sangen» for alle de andre barna. Det ble en fin markering.

We started the autumn with the marking of UN day for the oldest children in the kindergarten (4 and 5-year-olds). We coloured the UN flag and had a gathering where we talked about what the United Nations is and what they work with. We also talked about children’s rights, watched a film “Lille Dråpe” about helping each other, looked at pictures and sang “Morgendagens søsken”,”Barn av regnbuen”, and then concluded with the “Bli med-sangen” where all the children danced. The Maxi-girls also performed “Vi-sangen”. It was a lovely marking.