Bondegårdstur 07.06.18

Blåbærtua og Tyttebærtua var iår på bondegårdsbesøk på Bergvang gård I Asker.

Vi tok buss frem og tilbake til gården og det var god stemning og alle gledet seg.

Vel fremme fikk vi vandre litt på egenhånd før vi ble tatt imot av vertskapet som fortalte oss om hva som skulle skje. Vi fikk hilse på mange dyr; griser, kalkuner, påfugl, kaniner, høner, kuer, alpakaer og hunder. Vi fikk gå inn til alpakaene og de som ville fikk mate de. De hadde også valper. Alle barna fikk sette seg i en ring og så fikk valpene gå i midten og hilse på alle barna. De var veldig søte!

Vi fikk også kjøre hundespann med de store hundene! Da var det full fart!  Det var også klatrestativ med hinderløype, en stor drage, buss med bussstop og en traktor som var morsomt å leke med.

Da vi ble sultne grillet vi pølser og så kom bussen og hentet oss igjen og besøket var ferdig.

Det var en veldig fin bondegårdstur:-)

Blåbærtua and Tyttebærtua visited Bergvang Farm in Asker.

We got the bus back and forth, the atmosphere was good and everyone were really excited.

When we got there, we wandered around a bit on our own before we were welcomed by the hosts who told us about what we would do. We got to see many animals; pigs, turkeys, peacocks, hens, cows, alpacas and dogs. We got to go inside the alpacas’ paddock and those who wanted got to feed them. They also had puppies on the farm. All the children got to sit in a ring and the puppies walked around in the middle and greeted all the children. They were really cute!

There were also some larger dogs there and we got to try a dogsled! It went really quickly! There was also a jungle gym with an obstacle course, a large dragon, bus with a bus stop and a tractor which was fun to play with.

When we got hungry we had a barbecue with hot dogs, and then the bus arrived to drive us back again.

It was a really lovely trip to the farm J