Natursti 07.05.18

En flott start på uka med natursti!

Hele barnehagen samlet seg utenfor trappa til felles start for naturstien. Kristin ønsket velkommen og leste opp alle gruppene. Og så var det klart for start, en gruppe av gangen.

Vi fikk beskjed om å følge gule merker gjennom skogen for så å finne poster med forskjellige oppgaver. Barna var ivrig med for å finne neste gule lapp for å se hvor vi skulle finne neste post. Det var oppgaver om bl. a. å synge sanger om dyr, kaste kongler i bøtte, hoppe til neste post, finne dyr som bor i skogen og rapellere ned en bratt skråning med tau. Noen fikk også plukket litt blomster på veien!

Siste post var nede på stranden hvor vi måtte løse en rebus. Svaret var «barnehagen» så da visste vi at det var tilbake til barnehagen vi skulle.

Da vi kom tilbake til barnehagen så var det pølser til alle barna. Det smakte godt etter en aktiv tur i skogen.

1-åringene hadde egne poster innenfor barnehagens uteområde. De gikk i samlet gruppe og fant de forskjellige postene der. Så samlet alle seg for å spise ute.

Vi koste oss i fint vær og det ble en veldig fin natursti!